De 5 leukste poezen video's blog

Brullen van het lachen door kattenvideo's

De 5 leukste poezen video’s blog
oktober 5, 2015 Inspirerende artikelen voor dieren


Op internet kom je vaak de meest hilarisch filmpjes tegen. Zo vind je ook veel filmpjes van schattige poezen en kittens, die tegelijkertijd ook ontzettend grappig zijn. In deze blog heb ik de vijf leukste poezen video’s voor je op een rijtje gezet en beschrijf ik wat er in het filpje gebeurt. En geloof me, je zult brullen van het lachen!

In het eerste filmpje zie je dat een kitten omring wordt door allemaal babyeendjes. De babyeendjes zijn constant aan het pikken en je ziet dat de kitten hier niet zo blij mee is en dat is een grappig gezicht. Het filmpje duurt maar vijftien seconden, maar is toch wel de moeite waard om even naar te kijken! Hier de link:

 

 

Ga lekker languit en geniet maar liefst achttien minuten lang van een hilarische compilatie ”Cat Fails” van 2013-2014. Je ziet vooral filmpjes van poezen en katten die een mega blunder maken door van het bed, de deur, de bank, de badrand of zelfs de kast te vallen. Op de achtergrond hoor je dat de baasjes van de huisdieren het ook niet meer uit kunnen houden van het lachen! Kijk je mee? Hier de link:

Het derde filmpje zal je vast ook wel erg leuk vinden. Het baasje van de kat heeft precies voor de deur een sneeuwbank gemaakt. Dat was natuurlijk wel een beetje onhandig, want zodra het baasje de kat roept voor het avondeten en even rammelt met het bakje, weet het huisdier niet hoe snel hij moet komen en springt met volle vaart door de sneeuwbank heen! Het resultaat: een sneeuwfestijn in huis! Hier de link:

In het vierde filmpje zie je poezen en katten op het ijs! Ze volgen de vissen onder het ijs door en zijn helemaal door het dolle heen. Hier de link:

We zijn alweer bij het allerlaatste filmpje aangekomen. Het filmpje draagt de titel ”Funny Cat Jump Fail 2015” en is zeker de moeite waard om te kijken. De katjes proberen overal of en vanaf te springen maar dit mislukt helaas volledig. Het filmpje vanaf 3:09 is bijzonder om te zien. Dit is een filmpje met de poes en de kleine kittens. De poes probeert het raamkozijn op te springen maar dit mislukt volledig en valt hard op de grond. De schattige kittens schrikken van de harde val en weten niet hoe snel ze onder kast en onder het bed moeten kruipen! Kijk je mee naar het laatste filmpje? Hier de link:

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*