Leuke cadeautips voor de echte Teckelliefhebber

Vind het hier!

Leuke cadeautips voor de echte Teckelliefhebber
oktober 5, 2015 Inspirerende artikelen voor dieren

Ben jij op zoek naar leuk en origineel cadeautje voor iemand die gek is op dieren en met name leuke teckels? In dit artikel bedrijf ik een paar leuke cadeautips van bijzondere Teckel artikelen. Van Teckel mokken tot leuke sleutelhangers, je kunt het zo gek niet bedenken.

Bijzondere Teckel artikelen
Op veel websites vind je leuke en grappige teckel mokken. De mokken zijn goed te gebruiken voor koffie, thee, soep en zelfs bier en zijn natuurlijk superleuk om cadeau te geven. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op www.spreadshirt.nl. Op deze site vind je een ruim assortiment aan Teckel mokken met leuke plaatjes en teksten. Zo kan hij/zij elke dag uit de favoriete mok drinken!

Drinkbekers en Teckelplaatjes
Een andere cadeautip zijn drinkbekers en drinkflessen met teckelplaatjes. Zo heb je je drankje altijd bij je voor alle avonturen onderweg! Ook zijn t-shirts met leuke teckel plaatjes altijd leuk om te geven en om cadeau te krijgen. De T-shirts kun je zelf ontwerpen bij www.spreadshirt.nl met je eigen unieke boodschap of plaatje! Tot slot zijn sleutelhangers natuurlijk ook een hele leuke (en handige) cadeautip.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*